Onze makers!

Voor onze webshop gingen we enkele fijne samenwerkingen aan!

Hieronder geven we een idee van wie er achter onze producten zit.

Ben je zelf maker en wil je ons steunen? Contacteer ons, wie weet kunnen we jouw producten aanbieden en help jij, samen met de mensen die jouw spullen kopen, zo onze opvang!

A me time massage

Anna steunt onze vzw al jaren, eerst als opvanggezin, nu op alle andere mogelijke manieren. Nu heeft ze haar handen letterlijk vol met het geven van massages. Met haar bedrijf steunt ze onze vzw als meter van deze website. Geniet van een heerlijke massage, alle info vind je op haar website.

Atelier Bette

Atelier Bette maakt hippe spulletjes voor baby’s en kinderen.

instagram
facebook

Busy Bee Liz – deco

Leslie was van kinds af aan al geïnteresseerd in breien, naaien en zelf kledij ontwerpen. Ze maakte haar grote droom waar, en ontwerpt nu zelf kleding en gepersonaliseerde kadootjes, daarnaast verkoopt ze ook stoffen en blanco materialen voor diegenen die zelf graag aan de slag gaan. 
Voor onze webshop ging ze aan de slag met enkele kadootjes die poezenmama’s en -papa’s wel kunnen plezieren.

Busybeeliz

Lagetan – bladwijzers

Lagetan maakt bladwijzers uit oude raam lamellen.

Lagetan maakt unieke en upcycled stuks. Lagetan bestaat uit creatieve duizendpoot Gaëtan Vandewoude (frontman van Isbells) en commerciëel talent Laura Deglin.

instagram

MAUDCDESIGN

Een aantal jaren geleden gaf ik mijn job in de hulpverlening na 15 jaar op, startte ik aan een intensieve opleiding keramiek en begin 2023 lanceerde ik mijn eigen zaak.

Via mijn website kan je terecht voor unieke keramische items en handgemaakte zilveren juwelen.

En zo kan ik vandaag met Maudcdesign doen waar ik altijd van droomde: ontwerpen, creëren en met mijn handen bezig zijn

MAUDCDESIGN

Morrris

Morrris werd op initiatief van onze vrijwilligers geproduceerd. Brouwerij Broers maakt unieke ambachtelijke bieren met lokale ingrediënten. Het etiket werd ontworpen door Tine Marcelis, de zus van één van onze vrijwilligers én creatieve kattenliefhebber.

brouwerijbroers

Papabubble Brussels – snoepjes

Zelfgemaakte en huisgemaakte artistieke snoepjes. Verbijsterende smaken en designs gemaakt in onze winkel!

​Bij papabubble brussels zijn onze snoepjes volledig handgemaakt in de kleine winkel in het centrum van de stad.

Wij werken met Belgische natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong.

​Ambachtelijke snoepjes die de verbeelding en de zintuigen ontwaken.

Ontdek hier hoe onze snoepjes gemaakt zijn!

papabubble

SMRA – Kaarten

De voorbije jaren hebben ons doen inzien hoe belangrijk het is om er te zijn voor anderen. En “er zijn” kan in talloze vormen: lief zijn, steun bieden, een glimlach toveren, liefde en warmte overdragen, succes wensen, bedanken, feliciteren. Daarnaast heeft het ons ook doen inzien dat “er zijn” niet noodzakelijk letterlijk hoeft te zijn. Alle boodschappen, of het nu uit noodzaak is of omdat je het fijner vindt, kunnen ook anders worden overgebracht. Daar wil SMRA een handje bij te helpen met een reeks veelzijdige kaarten, gepast voor alles en iedereen.

smra

VIBE – deco

Voeg met Vibe wat geluk toe aan je interieur.
Bij Vibe kan je terecht voor handgemaakte en duurzame woondecoratie. Ik werk vooral vraag gestuurd. Geen massaproductie, maar unieke stuks.
De producten worden gemaakt uit Acrylic one: duurzaam, milieu-en mensvriendelijk, brandwerend.
De kaarsen worden gemaakt met koolzaadwas. Het is een milieuvriendelijker en gezonder alternatief voor paraffine. Het brandt ook mooier en langer.

Vibe