Onze makers!

Voor onze webshop gingen we enkele fijne samenwerkingen aan!

Hieronder geven we een idee van wie er achter onze producten zit.

Ben je zelf maker en wil je ons steunen? Contacteer ons, wie weet kunnen we jouw producten aanbieden en help jij, samen met de mensen die jouw spullen kopen, zo onze opvang!

Lagetan – bladwijzers

Lagetan maakt bladwijzers uit oude raam lamellen.

Lagetan maakt unieke en upcycled stuks. Lagetan bestaat uit creatieve duizendpoot Gaëtan Vandewoude (frontman van Isbells) en commerciëel talent Laura Deglin.

instagram

Papabubble Brussels – snoepjes

Zelfgemaakte en huisgemaakte artistieke snoepjes. Verbijsterende smaken en designs gemaakt in onze winkel!

​Bij papabubble brussels zijn onze snoepjes volledig handgemaakt in de kleine winkel in het centrum van de stad.

Wij werken met Belgische natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong.

​Ambachtelijke snoepjes die de verbeelding en de zintuigen ontwaken.

Ontdek hier hoe onze snoepjes gemaakt zijn!

papabubble

SMRA – Kaarten

De voorbije jaren hebben ons doen inzien hoe belangrijk het is om er te zijn voor anderen. En “er zijn” kan in talloze vormen: lief zijn, steun bieden, een glimlach toveren, liefde en warmte overdragen, succes wensen, bedanken, feliciteren. Daarnaast heeft het ons ook doen inzien dat “er zijn” niet noodzakelijk letterlijk hoeft te zijn. Alle boodschappen, of het nu uit noodzaak is of omdat je het fijner vindt, kunnen ook anders worden overgebracht. Daar wil SMRA een handje bij te helpen met een reeks veelzijdige kaarten, gepast voor alles en iedereen.

smra

VIBE – deco

Voeg met Vibe wat geluk toe aan je interieur.
Bij Vibe kan je terecht voor handgemaakte en duurzame woondecoratie. Ik werk vooral vraag gestuurd. Geen massaproductie, maar unieke stuks.
De producten worden gemaakt uit Acrylic one: duurzaam, milieu-en mensvriendelijk, brandwerend.
De kaarsen worden gemaakt met koolzaadwas. Het is een milieuvriendelijker en gezonder alternatief voor paraffine. Het brandt ook mooier en langer.

Vibe

Morrris

Morrris werd op initiatief van onze vrijwilligers geproduceerd. Brouwerij Broers maakt unieke ambachtelijke bieren met lokale ingrediënten. Het etiket werd ontworpen door Tine Marcelis, de zus van één van onze vrijwilligers én creatieve kattenliefhebber.

brouwerijbroers