Kittens opvangen vraagt niet alleen tijd en liefde, het kost natuurlijk ook wel geld. Enkel de adoptiebijdrage dekt immers niet alle kosten.

We zijn steeds op zoek naar hulp zowel financieel als fysiek. Daarom vind je ons soms op marktjes en organiseren we een chocoladeverkoop met sint en pasen. Er zijn regelmatig momenten waarop je kan bijdragen. En dat hoeft niet veel te zijn, alle beetjes helpen immers…

Wil je ons helpen? Zou je ons willen steunen? We kunnen je niet genoeg bedanken!

Er zijn nog meer manieren om ons te steunen dan enkel tijdens een van onze acties. Vrije donaties zijn natuurlijk altijd welkom, maar je kan ook je steentje bijdragen door te winkelen in een van je favoriete webwinkels en zonder zelf te sponsoren, doen deze winkels een donatie op onze rekening.

Je kan altijd een vrije donatie doen op ons rekeningnummer:

Facebookdonaties is ook een heel praktische manier om geld in te zamelen, denk bij je verjaardag eens aan ons om je vrienden een bijdrage te laten storten. Alles wordt 100% doorgestort.

Enkele lieve dames verkopen leuke spulletjes voor ons in hun facebookwinkeltje. Regelmatig komen er nieuwe dingen online, check “Fieke’s winkeltje” op facebook en onze webshop


Via trooper doe je aankopen in je favoriete webwinkel en krijgen wij een schenking. Jij betaalt niets extra, wij krijgen extra middelen om de kittens en mama’s mee te helpen. Klik op het logo om ons via deze weg te steunen!